» Recenze zákazníků

Přidáno: 01.08.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Komunikace, prehled o stavu objednavky, ochota.

 

Přidáno: 29.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super komunikace ze strany obchodu
Okamžité vyřízení objednávky

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

velmi děkujeme za kladné hodnocení.

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 28.06.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Objednal jsem a zboží mi bylo doručeno.
Dobrá kvalita komunikace, ochota a rychlost.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den pane Riesi,

děkujeme za kladné hodnocení.

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 16.06.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Vždy seriózní jednání, rychlost, snaha vyhovět zákazníkovi.
Byl to můj opakovaný nákup a řekla bych, že vždy jde ze strany prodejce až o nadstandardní jednání, ochota poskytnout i poradenství, takže vše na jedničku.
Maximální spokojenost.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Baví nás to a navíc kompletně vše řešíme společně s manželkou. Protože to je naše podnikání a sklady ani administrativu neřeší zaměstnanci, tak je možná i tím servis o něco více na vyšší úrovni, protože chceme, aby vše funovalo na 100 % :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 16.06.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlý , výborný komunikační servis ...

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

moc děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, když je zákazník spokojený :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 08.06.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost, dobrá komunikace, zájem o zákazníka, aby byl spokojený a vybral si správně- poradí emailem i telefonicky

Proti:

Pro málo znalé sortimentu je web příliš rozsáhlý a lze se pak snadno ztratit v rozlišování. Chybí mi nějaké základní rozlišení, aniž by se musely rozklikavat skoro všechny druhy

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Jsme rádi za vaši spokojenost.

Pokud jde o výtku, tak s podobnou se setkáváme poprvé. V levém menu máme roztříděno na sedací pytle pro dospělé, pro děti, na zahradu. Kromě toho když si najedete na kategorii, rozbalí se menu, kde u podkategorie je ikonka produktu, takže je ihned vidět, zda se jedná o pytel, houpací síť, taburet atd. a netřeba vše zdlouhavě rozklikávat...Nicméně děkujeme za názor, ještě se podíváme, co případně vylepšit :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 27.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Milá komunikace, ochotný přístup

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za Vaše kladné hodnocení, i když ještě čekáte na dodání :-) Headdemocky už nám postupně od výrobce chodí a dokonce věřím, že ten Váš bude doručen dříve, než jsme původně informovali :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 20.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychle reagují, jsou milí.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Snad budou hafani pelíšky využívat co nejvíce :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 13.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost
Komunikace

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za kladné hodnocení. Ten modrý Headdemock, co jste vybral, bude jistě na zahradě ozdobou i skvělým místem k odpočinku :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 08.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Skvely nakup, rychly, profesionalni, pro upresneni jsem si zavolal a dostal vsechny informace, ktere jsem potreboval.

Pro:

Rychlost
Profesionalita
Informace poskytnute po telefonu

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

moc děkujeme za hodnocení. Pokud jde o Fatboy Buggle-up outdoor, tak jste vybral parádní pytel.

Za Lospytlos.cz Honza
 
NWU1NjRl