» Recenze zákazníků

Přidáno: 23.09.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé, vstřícné, osobní jednání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za kladné hodnocení, jsme za něj moc rádi :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 11.09.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlá a příjemná komunikace

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

velmi děkujeme za hodnocení. Věříme, že i s křesílkem Bag4U budete spokojená, jako s naším servisem :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 09.09.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Naprosto super skvělý celý průběh nákupu včetně emailové konverzace :)

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

moc děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste z našich služeb tak nadšená :-) Ať Vám slouží i zakoupené lampy :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 01.09.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velmi rychlé jednání, velmi rychlé odeslání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Ať Lamzac slouží :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 24.08.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Extra rychlé dodání, zboží přišlo druhý den, skvělá komunikace, vstřícnost a milé jednání.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za vaše hodnocení a hlavně za již několikátý nákup na našem e-shopu, těší nás to :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 16.08.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé a příjemné jednání, dobrá nabídka i ceny.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Cena toho Lamzacu zrovna nejlevnější není, když to porovnám s konkurenčními napodobeninami, ale pokud chce zákazník kvalitní originál, pak ano, ta cena nejhorší není :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 01.08.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Komunikace, prehled o stavu objednavky, ochota.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Ať vám Fatboy Avenue slouží :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 29.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super komunikace ze strany obchodu
Okamžité vyřízení objednávky

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

velmi děkujeme za kladné hodnocení.

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 28.06.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Objednal jsem a zboží mi bylo doručeno.
Dobrá kvalita komunikace, ochota a rychlost.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den pane Riesi,

děkujeme za kladné hodnocení.

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 16.06.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Vždy seriózní jednání, rychlost, snaha vyhovět zákazníkovi.
Byl to můj opakovaný nákup a řekla bych, že vždy jde ze strany prodejce až o nadstandardní jednání, ochota poskytnout i poradenství, takže vše na jedničku.
Maximální spokojenost.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Baví nás to a navíc kompletně vše řešíme společně s manželkou. Protože to je naše podnikání a sklady ani administrativu neřeší zaměstnanci, tak je možná i tím servis o něco více na vyšší úrovni, protože chceme, aby vše funovalo na 100 % :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 
YWQ1NTk