S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.



 


» Recenze zákazníků

Přidáno: 10.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod mihu doporučit, zboží dodáno rychle a kvalitně.

Pro:

Rychlé vyřízení objednávky, příjemná komunikace.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za Vaše milé a kladné hodnocení.

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 23.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

úžasná rychlost, výborná komunikace
nenašla jsem

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení, potěšilo nás.

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 19.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Komunikace, s objednaným zbožím přišel i dárek v podobě časopisu o bydlení - je to drobnost, ale "potěší to"

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den pane Šulci,

děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že Vás časopis Marianne bydlení potěšil.

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 12.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Perfektní komunikace, vše proběhlo k mé spokojenosti.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

moc děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byla se vším spokojená.

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 03.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Přehledný eshop
Příjemná komunikace s p. majitelem
Rychlé vybavení objednávky, do 2 dnů byl pytel doma.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za kladné hodnocení. Jsme rádi za Vaši celkovou spokojenost s našimi službami.

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 03.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Děti jsou z toho nadšení.
Cena je bohužel trochu vyšší, ale vypadá to jako kvalitní výrobek. Snad i vydrží dětské zacházení

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení. V naší nabídce máme pouze léty ověřené značky. Na začátku (před 9 roky) jsme zkoušeli i jiné výrobce, ale oddělili jsme zrno od plev a prodáváme pouze kvalitnější sortiment, díky čemuž se vyhýbáme reklamacím. I z toho důvodu je cena, jak píšete, možná vyšší :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 22.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost, jednoduchost

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Ať Vám Fatboy Headdemock dělá radost :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 14.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Perfektní komunikace, odeslání ihned po úhradě, sledování doručení zásilky. Mohu jen a jen doporučit!

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za toto kladné hodnocení, i když tam byl ten problém na depu, byť se vyřešilo :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 22.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost
komunikace

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste s námi byl spokojený.

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 16.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

byla jsem maximálně spokojená

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za Vaše pěkné hodnocení.

Za Lospytlos.cz Honza
 
ZmVhYj