» Recenze zákazníků

Přidáno: 20.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychle reagují, jsou milí.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Snad budou hafani pelíšky využívat co nejvíce :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 13.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost
Komunikace

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za kladné hodnocení. Ten modrý Headdemock, co jste vybral, bude jistě na zahradě ozdobou i skvělým místem k odpočinku :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 08.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Skvely nakup, rychly, profesionalni, pro upresneni jsem si zavolal a dostal vsechny informace, ktere jsem potreboval.

Pro:

Rychlost
Profesionalita
Informace poskytnute po telefonu

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

moc děkujeme za hodnocení. Pokud jde o Fatboy Buggle-up outdoor, tak jste vybral parádní pytel.

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 04.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychle vyřízeno, zboží dodáno do 2 pracovních dnů, dobře zabaleno. Spokojenost, doporučuji

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Ať sedací pytel slouží :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 22.04.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Komunikace na jedničku
Rychlé dodání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za kladné hodnocení a přejeme vám, ať je hezké počasí a koupený Headdemock si tak užijete co nejvíce.

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 18.04.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Příjemná koupě. O Fatboy jsem měl zájem již dříve, věděl jsem, že bude fajn, ale objednal až teď. Přišel mi email s objednávkou, záhy na to děkovný email s informacemi, jak to dál bude probíhat, kde mohu hlídat zásilku a jiné.
Bylo to příjemné

Pro:

napsali děkovný email
měl jsem plnou podporu (vše vysvětlili po email, nemusel jsem se na nic ptát
zboží je super, ale to už jsem věděl, spíš mám radost, že jsem objevil prima eshop

Proti:

žádná

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za milé hodnocení. Sice u nás zákazníci v této době koronavirové objednávají dokonce mnohem více než na Vánoce, což je nejsilnější období v roce, ale i tak se snažíme dávat do jednoho všem plný servis i nyní, v tomto naprostém shonu. Proto nás moc těší, že to někteří ocení :-) Ať sedací pytel slouží dlouhé roky :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 16.04.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zboží bylo dodáno rychle, byl jsem průběžně informován o stavu zásilky (včetně dvou hovorů o změně doručovací firmy). Spokojenost

Pro:

velký výběr
příznivé ceny
zboží skladem
dobrá komunikace

Proti:

nevím

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

jsme rádi za vaši celkovou spokojenost a velmi děkujeme za kladné hodnocení. Ať vám Fatboy Rock n Roll dělá jenom radost.

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 09.03.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

vynikající komunikace
vstřícnost
rychlé dodání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za vaše kladné hodnocení, potěšilo nás.

Přejeme, pokud možno, klidné chvíle v tomto divném období. Snad pomůže i zakoupený Fatboy :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 27.01.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doprava balíkovkou jako vždy katastrofa. Po pokusu o změnu doručení mi napsali, že to nejde a další změna (nebo i návrat do původního stavu) taky nejde. Musel jsem jet 20km na depo... :-(

Pro:

Rychlé vyřízení
Ochotná komunikace

Proti:

Dodání pouze balíkovkou

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

předně děkuji za hodnocení. Aby ale nebylo až moc zavádějící pro naše budoucí zákazníky, tak zde popíšu s dovolením, co se stalo. Protože jste hodnotil objednávku sedacího pytle Fatboy z 8.1., který vám hned druhý den, tedy 9.1., přepravce PPL doručil přímo domů, raději jsem Vám volal, abych se dozvěděl, co se stalo, protože když jsem si Vaše hodnocení četl, nechápal jsem. Až z telefonátu jsem zjistil, že jste u nás objednával ještě dříve, a to 28.11. Tam jste skutečně měl tuto negativní zkušenost, kdy jste si musel do parcelshopu dojet sám, tento Fatboy Vám dodávalo DPD. Od začátku prosince kvůli skokovému zdražení nadrozměrných zásilek (což sedací pytle jsou) u DPD, jsme začali spolupracovat i s PPL. Zjistili jsme, že mají oproti DPD spoustu výhod. Když chce zákazník balík do zásilkovny, automaticky se dá zajistit. Pokud chce případně opakovaně doručovat domů, když nebyl zastižen, tak v systému lze také zakliknout a kurýr NESMÍ balík uložit do zásilkovny, jako se Vám stalo v případě první objednávky přes DPD. V neposlední řadě se kurýři PPL nevymlouvají jako ti z DPD, že nemají platební terminál v případě dobírky kartou. Ale globálně jsme spokojení i s DPD, ostatně jezdíme s nimi od roku 2010. Lze si i zde na Heurece všimnout, že doručujeme v průměru do 2 dnů, což mluví za vše...

Ať jste s oběma pytli spokojený, za Lospytlos.cz Honza
 

Přidáno: 27.01.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velmi rychlá reakce obchodu.

Proti:

Žádná

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za vaše hodnocení. Ať jste jako s námi spokojený i se zakoupeným taburetem Bag4U :-)

Za Lospytlos.cz Honza
 
MThjODZiNW